Hshsbhskaknzb Kızım 3aylik mama vermek istiyorum arada sütüm az agladinda hiç emmiyo aç biliyorum az emiyo gazdan dolayi çok ağlıyor doymadindan mi acaba mamayı nasıl yapcam ne kadar yapmam gerekiyor anneler hiç bilmiyorum
Baakpnr- Hshsbhskaknzb mama karşıtı degılım kızımı doğduğundan beri mama ile besliyorum sütüm hıc çoğalmadı . Üstünüz varsa daha cok emzirirseniz çoğalır mı acaba ? Mama verirseniz meme reddi olabilir. Bunları da söylemek . Mamaya gelecek olursak biz 3 aylıkken 90 cc falan içiyorduk 2-3 saatte bir . Genelde mamaların üzerinde yazar ama genelde 1 ölçeğe 30 cc su oluyor. Yani 90 Cc vermek için 3 ölcek mama koyun ❤️
Minisin_annesi Hshsbhskaknzb doymuyorsa mecbur vericeksin ama ben cok sağdım yine çoğalmadı sütüm. Sizde doktorunza sorarsanız kilosuna falan bakarak söyler ne kadar verip vermiceni🌼🌼
Hshsbhskaknzb Baakpnr- canm emziriyorum da şimdi huysuz bide ağladığında vermeye çalışıyor um almıyor sadece gece yatarken vermeye düşünürüm doktor da kilosu iyidede bugün kontrol vardı ama bana aç gibi geliyor hep agladagindan canm hangi mamayı kullanıyorsun cnm
Hshsbhskaknzb Minisin_annesi doktor mama ya gerek yok dedi izin vermiyor kilosu da iyi olduğundan ama işte ben doymuyor sanıyorum yada gerçekten doymuyor hiç bilmiyorum 😏
Baakpnr- Hshsbhskaknzb Belkı başka sebepten ağlıyordur kuzum gazdan dolayı vs . Biz bebelac gold kullanıyoruz . Ama ilk defa vereceksen Hipp combiotic kullan hıc gaz yapmıyor o
Gulser Baakpnr- evet bende hip combotic kullandık hıc gaz problemımız olmadı gunde 2 yada 3 kere tuvaletını yaptı
Hshsbhskaknzb Baakpnr- sma nin tadı nasıl acaba bakdinizmi hiç yada baksa mama olsun tatlı gibi olsun ama benim kızıma 🤣
Baakpnr- Hshsbhskaknzb baktım canım o biraz daha şekerli gibiydi ama bebelac gold almayın bozul balık gibi kokuyor 😀 biz onu kullanıyoruz ama kızım maşallah öyle güzel içiyor ki onu ahshahahaha ❤️😂