Hagisidagu Katun Suriyeli Dr gördü bu gözler sok olmştm Bursa’da cocuk Dr u utanmasalr siz gidin diyecekelr bu kadar kendi milletini asagılayıp yok sayan bir hükümet var mıdır sanmıyorum kendi tuzları kuru ceolerini doldurdular hala acı olan oy verecek kişilerin yine fazla olması
GizeminEdizi Katun Allah bu hükümetin ve destekçilerinin belasını versin söyleyeceklerim bu kadar!Ömrün boyunca çalış oku didin ,hayalini kuramadigin hayatları kendi ülkende rahatça yaşasın Allah’ın öküzleri ,neden rant için oy için!!!!
simiyyy Çok fena birşeyi körüklüyorlar. Şahsen ben artık yolda denk gelen suriyeli böceklere normal bakamıyorum artık. Önceden hiç böyle biri değildim. Hepimizi çok fena körüklüyorlar. Şu 2023 bi gelse
Katun Herşeyi geçtim o kadar atama bekleyen öğretmen var el atsana milli pardon mülteci eğitim bakanlığı
Katun GizeminEdizi emin ol destekleyenlerin yarısından fazlası antalyada tatil yapmamıştır kıt kaaanat geçinir
GizeminEdizi Katun ülkeyi zaten 1 ton komure ,makarnaya satmadı mi bunlar ,açlıktan nefes kokar hala bu halimiz muhalefetin suçu der.
GizeminEdizi Katun tüp kuyruğu diyenler eminimki muhalaefe oy vermeyenler neden halk ekmekte kuyruk oluşturup sıra bekliyorlar bacım😁kara carsaflisi , sarıkklisi, türbanlısi desteklemedikleri adamın ortaya attığı imkanda ne işleri vah ahaha 😁
Bukettt1 Katun bunların amacı insanlari daha fazla çıldırtmak paşalar gibi yaşadıkları yetmiyormuş gibi bir bu eksikti önce ülkede tecavüz edilip öldürülen çocuklar için uğraşsinlar