Alparslan_habip Kızlar 2 haftada 800 gram almış cok mu fazla . Meme ve bazen mama veriyordum doktor mamayı bırakmamı istedi
Sena1299 Alparslan_habip benimki doğduğu andan itibaren yalnizca anne sutuyle 2haftada 1 kilo aliyordu ,doktor cok beslemişsinuz demisti,simdi anne sutunu 2-3 saat araliklarla veriyorum biraz daha duzene girdi kilo alimi
Sena1299 Alparslan_habip mamaya gerek yok ki anne sutu yeterli ,mama anne sutunun cakmasi gibi dusunun orjinal olan sizin sutunuz,yani orjinal varken neden bir de cakma kullanasiniz ki😊
Sena1299 Alparslan_habip bebek anne sutuyle bagisiklik kazaniyor ,anne sütü almayan bebekler daha sık hastalanıyor mesela,ilerde bebeginiz mamayi daha cok sevip meme reddi yapabilir,sutunuz varken mamaya ihtiyaciniz yok ,kullanmayin tabiki
Alparslan_habip Sena1299 Ya sütümü verdikten sonra hala o o gezdiriyordu ben de duymadığını düşünüyorum ama veriyordum ama demekki sancıdan ağlıyor
Madam Alparslan_habip bir aya vursan 1600 gram yapar aslında biraz fazla ama çok aşırıda değil sadece dikkat etmen gereken mama ile kilo alıyor olması süt ile alsan sıkıntı değil mama ile aldığı için sıkıntı ama şuan içinde çok erken buna karar vermek için mamayı azalt yada verme sütün yetiyor muhtemelen
Sena1299 Alparslan_habip 3saati beklemeyin 2saatte bir verin mutlaka,sadece anne sutu verin ,mamayi hic vermeyin
Sena1299 Alparslan_habip aynen bizimki de fazla sut icmekten surekli husursuzdu uyuyamiyordu dogdugundan beri
Alparslan_habip Sena1299 doktor sanki 3 saate bir ver dedi bir göğsümü ver iyice emsin en az yarım saat sonra 3 saat sonra diğer göğsünü ver dedi