Selam kızlar uzun süredir buralarda yokum. Ancak yazılanları okuyabiliyordum. Kafama yine birseyler takıldı. Belki tecrübeli annelerimiz vardır bir sorayim dedim. Bakarsanız sevinirim. 🌼
Şimdi kızım temmuzda iki yasini dolduracak. Bir bir bucuk yaşına kadar ben uykusuzluk nedir bilmedim. Hatta kizimin canı yanmadan ağlaması nedir onu bile bilmedim. Cunku cok şükür cok uslu sakin bir yapısı vardi. Amanin yaşından sonra güncelleme geldi. 😁 Ek gida donemimiz bile muazzam geçti. Bamyadan tutun enginara kadar kereviz dahil severek tuketen bir bebekti. Şükür bir hafta öncesine kadar da emiyordu. Ancak iki aydır sevdiği şeyleri yemez oldu. Hic bir şekilde kabul etmiyor. Hep ayni tarifleri veren bir insanda değilim. Cesitler yaptim çok. Sıkılması da imkansiz yani. Şimdi sadece makarna, köfte, yumurta salatalik yada tarhana mercimek çorbası gibi şeyleri tüketmek istiyor. Baska birsey mumkunati yok yediremezsin. Üstünede o sakin kızım gitti tabiri caizse canavar geldi 😁 evin küçük ergeni demek daha doğru. Evet sendrom zamanı ama bu kadar mi bodoslama daliniyor sendroma? Şaştım kaldım vallahi. Bu durumlari nasil atlatabilirim var mi onerileriniz? Sebepsiz yere ağlamalari, yemek reddi, herseye eziyet etmesini nasıl degistirebilirim? Birde ayri birsey soracağım o yuzden emzirme başlığını ekledim, emzirmeyi bir hafta once bıraktım. Hem ise donecegim için hemde belki kizim memeye guveniyor yeterince emdi diye düşündüğüm için. Zaten gunde dört kere emiyordu oda bes dakika surer sürmezdi. En iyisi ise başlamadan hala gun icerisinde daha cok vakit geçirirken bağımız zedelenmesin diye boyle uygun gördüm. Ancak gogsumden süt ne zaman cekilir sizce? 🌼🙏