Alnalprdha Kızlar bir rezillik yaşadım gönderilen ürün aşırı kötü ve defoluydu iade edicem ilk kez böyle bişey yaşadım yaşayan var mı herhangi bir sorun yaşadınız mı iptal etme konusunda geri bana gönderme hakkı var mı ürünü
Senemmm11 Alnalprdha iade kodu alıp kargo firmasına iade kodunu söyleyerek paketi teslim ediyorsun. 1 hafta içinde sana ödemesini yapılıyor
snyck Alnalprdha yani cok sık alisveris yaparim iadelerimde oldu kabul etmeme durumu olmadi parami verdiler mesela güneş kremi aldım deterjan geldi yalan söylüyor zannederler dedim ama demediler direk param iade edildi birde iade için kargonun evden gelip almalarını istiyorum genelde
kirmizibasliklikiz_ Alnalprdha bu urune gore degisiyor. Kamera aldim iademi kabul etmediler mesela geri gonderdiler
secoz Alnalprdha kargoyu kim getirdi hepsiexpress kargo ile geldiyse eve kadar gelip alıyorlar iade talebinden sonra, eğer normal kargo şirketi ise iade numarası oluyor onunla iade ediyorsun ben bi çok şey iade ettim 😂😂😂
Papatyamkuzum Alnalprdha iadelerde hiç bi sorun yaşamazsın. Hızlı iade oluştur yada müşteri temsilcisini ara onlar yardımcı oluyorlar. İade koduyla kargoya gönderince maksimum 10 gün içinde para yatıyo.
Winnithepooh Alnalprdha ürünün hatasinin gorselini çekin şayet satıcı iadeyi kabul etmem derse elinizde kanıt olsun ben gorsel almasam bazı ürünlerim de sıkıntı yaşardım hep mecbur kabul ettiler