Ebraryz Kızlar marketten aldığım her bulgur kokuyor bu normal bişeymi kokarmı yoksa banamı denk geliyor
Busrabsr Ebraryz bende simdi yesil mercimek corbasi yapicam ama yikadim baya bi kabuklari soyuldu hep tereddut ettim baya bi oldydu alali normalmiki acaba
Sarelinagis Ebraryz Ya bu bendede oluyor hiç sevmem böyle sanki açıkta kalmış ya rutubet çekmiş gibi kokuları oluyor bulgur pilavını çok severim normalde pisiremiyorum uzun süredir eşime normal geliyor bana falan kokulu geliyor
Ebraryz Nrkzy evet torku almıştım kokuyordu çöpe attım paketi suanki Çatalhöyük şBuda kokuyo anlamadım gitti
Nrkzy Ebraryz torkunun bulgurunda sıkıntı var sadece sizde değil bende kaç defa aldım çöpe attım şokun Anadolu mutfağı güzel tavsiye ederim
Ebraryz Sarelinagis aynen öyle bende pişirmiyorum uzun süredir paketleri çöpe atmaktan yine aldım yapiyim dedim kokulu çıktı yine midemi bulandırıyor
Gizem59 Ebraryz benimde öğütün bulgurunda başıma geldi koca paketi çöpe atmıştım yazık, şimdi reisle duru nun kullanıyorum daha hiç koku yaşamadım memnunum, öğüttende daha lezzetli.
Sarelinagis Ebraryz Bende evdekileri kuşlara döktüm seç al var burda açıkta satılıyor ordan aldım o kokusuz gibi geldi ama neden böyle diğerleri onu anlamadım hemen bayatlamasin diye ilaç falan mı yapıyorlar ne yapıyorlar