Demetege Benim bebeğimle 7 aylik oldu 11 kg 77cm kimlerin bebekleri tombik acaba bazen çok kilolu diyorlar bebege üzülüyorum] ****
Emirinannesiiiiiii Demetege Tombik olsun boşver üzülme gayet iyi o kadarda tombik değil masallah de bebeğine 😊
Kayraaa59 Demetege benimkine de herkes aşırı kilolu diyor sanırım öyle biraz 😂 4 aylık 9 buçuk kilo. Boyu da baya uzun. Kilolu da doğdu kilo alımı da hızlı gitti. Ama sağlığı yerinde şükür. Ben millete hiç takılmıyorum
Theanalik Papatyamelek boyu nasil acaba benim bebegim de 13 aylik boyu 75 cm kısa geliyor bana çünkü 9. Ayda da 75 ti
Secil0127 Kayraaa59 milleti memnun edemezsin zaten kilosu olmasa bu sefer de zayıf diye laf ederler 😒
Dondurmalikahve Demetege yok canım boyu uzun ve hafif kilolu sadece ama kilolu boyundan dolayı göstermez. Maşallah.
UraSsmom Demetege Küçüğüm 6 aylıkken 8 kiloydu. Maşallah benim büyük oğlum 9 aylıkken 11 kiloydu ama takılma millete benimkine de tombik derlerdi şimdi 2 yaşında 13 200 falan
Sedaaslan 1 yas 8 850 zayıf diyor gören yas kontrolümüze giitik fakat doktor bi tahlil istemedi bilgi verirmisiniz
Kayraaa59 Secil0127 kesinlikle öyle. Sağlığının yerinde olduğunu biliyorum ya o yeter. Bebek sonuçta daha kilolu olsa emekleyiniz yürüyünce atar. Zayıfsa büyüdükçe yer kilolanır. Neden bu kadar önemli millet için bilmem
Elifsahn Benim kızım da kilo almıyor. Yemesi güzel ama zayıf bir görüntüsü de yok boyuna gidiyor 11 aylık 73 cm kilosu 8500 . Kilo alması için uğraşıyorum ama olmuyor🥴