Nimetdogann Kızlar merhaba çocuğuna sipraktin şurup kullanan oldu mu dün doktorumuz hem iştah açıcı hemde uyku için verdi de kullanan var mı etkileri nasıl oldu aceba ?
Portakal Nimetdogann ben çok zayıfım diye kullanmıştım full uyuyordum ve yemek yiyordum sonra bıraktım beni aptal etmişti çünkü
Elif_1309 Nimetdogann bu ilaç büyüklerde bile aşırı uyku sersemlik yapıyor çocukta nasıl etkisi olur siz düşünün
Nimetdogann Portakal yaaa gerçekten mi benim kızım biraz zayıf persentil de alt sınırda çıktı hiç de uyku uyumuyor doktorumuz günde bir defa akşamları 3 ml şeklinde önerdi inşalalh sersemlik filan yapmaz siz nasıl kaç ml kullanıyordunuz
Nimetdogann Pasa27 sersemlik filan yaptı mı aceba sizde bize zaten bir ay kullanın dedi günde kaç kez kaç ml verdiniz
Nimetdogann Pamukevlatt herhangi bir olumsuz yan etkisi oldu mu aceba siz de ne kadarlıktı bebeğiniz kullandığınız da ?
Nimetdogann birtatlianneee ilacın kullanım amacı iştah açıcı zaten antihistaminik olduğu için de uyku de yapar iki problemi de çözeriz dedi doktorumuzdan memnunuz ama gen yine de annelerden tecrübelerini öğrenmek istedim
birtatlianneee Nimetdogann bebeğinizde alerji mi vardı yanlış anlamışım o zaman sırf iştah ve uyku için verilmesini yanlış buluyorum o yüzden yazmıştım