Busrabsr Kizlar ne gazimiz bitti ne alerjimiz ne egzamamiz cok uzuluyorum bebegim vitaminsiz kalicak patatesden baska birsey yiyemiyorum nasil vitamin alicak bebegim acaba kanda vitaminler eksik cikarsa hadi hep😔😔😔
EsmAybars44 Kimyon çayı kaynatıp için ve her yediğinize kimyon atın gaz için. Egzama içinde saf Hindistan cevizi yağıyla sürekli nemlendirin yağlayın. Kortizonlu kremler pek bir işe yaramıyor. Kantaron yağınıda kullanabilirsiniz.
Busrabsr EsmAybars44 dalinin var bebek yagi suresim gelmiyor kimyasal vardir diye bende vucudunu komple bepantholle nemlendiriyorum ama sorun olurmu
Arslangkce Kuzu eti yiyebilirsiniz kuzu kıyma Ankara Nuh’un makarnası mevsim sebzeleri bunların çorbası yemekleri
Busrabsr Arslangkce nuh mqkarna birsey yapmiyormu cnm bitane kirmiz paketli makarna aliyom hep o mafediyor cocugu
Arslangkce Busrabsr mustelanin nemlendiricisi çok güzel gunkuk iki kez nemlendiriyoruz Dr vucittaki kırmızulilar için önermişti bize
EsmAybars44 Busrabsr ondada kimyasl var illa ki ben Hindistan cevizi taraftarıyım ama tabi mecbur kalınca her şey kullanılıyor.
Sulebaydir Busrabsr bacım sen en iyisi mi dediğim aktar dan ürün sipariş ver inşallah düzelir madem o kadar kötü instgrmdn lokmanaktar_snmbrc bir bak istersen bizim bebegnde öncesi sonrasi fotoğrafı var
Arslangkce Busrabsr ben kendim yiyorum canım diyet boyu yedim dokunmadı. Süt yumurta yok diye burda okumustim içerik kısmında da yazmıyordu. Ama direk çocuğa yedirmedim daha 5ayliguz