Kubra3525 Minikbirkalp çok tatlı canım bende o emzikten yaptırıcaktm da minnoşum hiç emzik tutmadı😁 sag salim kavuşun❤️
Duyulurum Minikbirkalp Çok güzel olmuşlar 😍 Allah sağlıkla sıhhatle kolaylıkla kucağınıza almayı, büyütmeyi nasip etsin 🧡
Balkizlarim Minikbirkalp çok güzel olmuş ellerine sağlık gerçekten 🌸🌈😍 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 💐🤲
Minikbirkalp Kubra3525 çok teşekkür ederim amin inşallah 🤲 ben de ilk oğluma yaptıracaktım tutması bunda yaptırıcam tutsa da tutmasada hatıra kalır dedim yaptırdım 🥰
ftsdmrhn Ya kusura bakmayın ama kucucuk çocuklara böyle kıro tarzda şeyler hiç hoş olmuyor. Hamile hamile üzmek değil niyetim ama benim fikrimde böyle.
ftsdmrhn Minikbirkalp kucucuk bebeğe taşlı tuşlu şeyler bı de altın sarısı renk. Siz begenmissiniz sonuçta sizin çocuğunuz.
Kubra3525 Minikbirkalp canını sıkma canım altın gold ne zamandan beri kroluk olmuş acaba gayette asil modern🌼
Minikbirkalp Kubra3525 yani canımı sıktığımdan değil de kendisi küçücük doğmamış bebeğe kıro diyor o zmn dünyada bir tane bile adam yok yaşadığımız çağa bakarsak 🤷