Zmrtelz Merhaba, Kızım 5,30 aylık kaşık mama verdiğim için ardından su vermeye başladım ve artık geceleri su içmek için uyanıyor acaba zararlı mıdır, ya da ne kadar içebilir
irva Zmrtelz Hayır zararlı değil.Kaşık maması veriyorsun ki ek gıdaya da başlamak üzeresin zaten.Ne kadar içmek isterse o kadar içebilir verebilirsin.
Kumsal_veannesl Zmrtelz ben veriyorum her beslenme sonrası hiç biberon tutmadığı için bilmiyor bu yüzden kaşıkla veriyorum hazır Su ama musluk suyu vermiyorum
Laren Zmrtelz 5 buçuk aylık. Su için uyandigini nerden anlıyorsun ki ben olsam direkt acıktığını düşünürdüm
Zmrtelz Laren Yatmadan önce kaşık mama verdiğim için zaten gece boyunca uzun bir süre ona yeterli geliyor
Hnyramomm Zmrtelz belki mama versen onu icip uyur sudan once mama vermeyi dene derim karni tok olursa daha uyi uyur kizim 2 yasinda anca anca su diyerek uyaniyor gece su icin bu zamana kadar gece uyaninca mama süte gecince de süt veriyordum
Laren Zmrtelz kaşık maması da versen gece yine mama içebilir neredeyse 9 aylik olucak kızım hala ne yerse yesin gece 1 kere uyanır mama için belki su versem suyu da içip uyur bence sen uyanınca beslemeyi dene daha küçük çünkü
Minikbirkalp Benim oğlum da 21 aylık olacak geceleri su için uyanıyor suluğunu veriyorum içiyor arkasını dönüp suluğunu sarılıp uyumaya devam ediyor bir zararı olmadı olacağını da düşünmüyorum bana çekmiş bu konuda 🤭🤭🤭
Zmrtelz Minikbirkalp Evet aynen öyle suluğunu verince içiyor sonra uyumaya devam, biraz da kilo verir diye korktum🤭
Mimoza-kizim Zmrtelz canim gunluk 30 cc icebilir ben kucuk biberon aldim 30 cclik onu bitirtiyorum gunluk suan 6.5 aylik 7. Ayina kadar 30 cc sonra 50 cc diye gidiyomuş bildigim kadariyla