Prensesannesi38 MyDarlingSon tecrübe derken yani kimi bebek sever tadını kimi sevmez mamayı denemek lazım birazda ben kullanıyorum uzun süredir gayet iyi kilo alımı doyurması gazda yapmadı öyle ama tabi dediğim gibi bazı bebeklerde de tam tersi oluyor
Zeynepalya_ve_annesi MyDarlingSon benim kizim 10 ay kullandi kilosu falan iyidi ne kilolluydu ne zayıftı ayiyla uyumluydu yani
Familyboy MyDarlingSon canım burda kim sana ne derse desin kendi bebeğine göre söyleyecek herkes her mama her bebeğe gelir gelmez sen kendin deneyerek bulursun ancak benim oğluma yaramamisti mesela ishal yapıyordu
MyDarlingSon Prensesannesi38 biz de aptamil 1 kullandık 1 aydır bebeğim 1 aylık gaz yaptıgıni düşünmeye başladım oyuzden bebelac gold deneyelım dedik merak ettim ya yorumlara dayanarak aldım cogu anne gaz yapmadığını söylemişti de umarım bizimde öyle olur mama yedıkden sonra cok kıvranıyo bebeğim
HmPoyraz_100222 Bnde dun aldim ar mama bebelac gold un kullanan varmi 300 gr almis bu ay bebeğim doktor 3 kere ver dedi ama meme tutmuyo
Pirayeada Benim 3 aylık bebeğim bebelac gold kullanıyoruz biz de yine kıvranıyor sma aptamil denedim hepsinde aynı diye devam ettim bebelac gölde her bebek farklı