Devramber Hanımlar 8 buçuk aylık bebeğim varmak istediği yere yuvarlanarak gidiyor ileriye doğru hareket etmiyor, kol ve bacaklarını kullanmıyor hâlâ. Ben mi acele ediyorum acemi olduğumdan mı bilmiyorum. Emekletmeye çalışmak için ne yapabilirim?
Busemertt Devramber benim oğlum da 8 aylık emekleme pozisyonuna geliyor ama gitmiyor geri geri gidiyor oturuyor yatıyor kalkıyor ama emekleme yok 😂 şimdi bi yerlerden tutunup ayağa kalkıyor belki de hiç emeklemeyecek 🤷🏼♀️
Ebruli3452 Devramber emekleme topu çok yardımcı olmuştu bize 10 aylikta anca emekledi önce yan yan süründü sonra asker surunusu yaptı şimdi 12 aylık iki aydır anca düzgün emekliyor. Acele etme yani 😌 bazı bebekler emeklemeden yürüyüşe geçiyor bazıları popo üstü gidiyor her çocuk farklı 😌 ben popo üstü gidenlerdenmisim mesela😁
MrsMomy Devramber emeklemek şart değil 3 oğlum emekledi 4 cu oğlum emeklemeden 9 aylıkken yürüdü direk🙈
Burcinisp Devramber her bebek emeklemez ki. Benim kızım poposunun üstünde sürünerek gidiyor bir yerlere. Hepsinin bi stili oluyor 😁