Glsm28 https://imgyukle.com/i/RUsewM kızlar adetime 3 gün var ama test yaptım böyle çıktı ben biley anlamadım kırmızı DEĞİL ikinci test bir de hemen oluşmadı 10 dk sonra baktığımda test böyle oldu ne demek bu
1melekannesii Glsm28 geçersiz de olabilir testler ilk 5 dakika içinde çıkarsa çıkıyor değilse sonuç negatif oluyor. Bu testte bozuk gibi geldi bana eğer olsa kırmızı olurdu herhalde çizgi bende bı test daha yapın yada en garantisi kan verin.
Asenam16 Glsm28 5 dk sonrası geçersiz diye biliyorum. Kan testi ver, yada adeti bekle olmazsa yeni Bi test yap, 5 dk içinde çift çizgi olursa hayırlı olsun kuzum 😃
Masal001 Glsm28 kesinlikle hamilesin benim testim senden daha silikti gözükmüyodu bile bence hemen gidip kan testi ver çünkü idrar da çıkmış kanda kesin çıkar
Dondurmalikahve Glsm28 10 dk sonra baktığımda test böyle oldu ne demek bu Şüpheli bozuk olabilir ilk 5 dk çıkmayan testlet bozuk olabiliyor kan verin en iyisi
fatmazarif8 Glsm28 benimde aynı oldu kız iki gebelik testi almıştım ilk yaptıgım çıkmadı dedim bozuk ikinciyi aynı idrarla yaptım direk çıktı aradan 15 dk sonra bozuk olan teste iki çızgi gözüktü aynı belirginlikte
Masal001 Glsm28 seninkinden daha silikti seffakti yani gözükmüyodu bile neredeyse çizgi çok erken oldugu için silik çıkmış dedi doktor kan testi verdim onda tam çıktı gebe olduğum şuan kucağımda evladım çok şükür