Oğlum 1 yaşına geçtikten 2 3 ay sonra aşırı değişti. Şuan 16 aylık resmen terör estiriyor evde. Uslu akıllı bir bebekti genel anlamda. Kimseye zarar vermezdi hatta başka çocuklar oynarken oyuncağını alır vururdı ağlamazdı bile. Ama şimdi kendisi aynısını yapıyor çok fazla olmasa da bazen vurmaya çalışıyor asla izin vermiyorum vurmasına ama şansını deniyor vurmak için bazen. Bütün gün ağlama mızmızlıkla geçiyor. Kendi kendine oynaması durması yarım saati geçmez. Yarım saatte bir en geç gelip emmek istiyor vermezsem ortalığı yıkıyor ancak başka bişyle oyalayarak unutturuyorum biraz. Sabah 9 da kalkacak ise 6 da uyanıp 2 3 saat 10 15 dk da bir emer ağlar döner durur uyanana kadar. Bugün sabahta aynısı oldu artık ağlamaktan uykusu gitti uyumuyor da durmuyor da. Güne ağlayarak başlıyoruz ve bu beni çok yoruyor modum düşüyor. 16 aylık çocuk 7 8 saat hatta 9 saat uyanık durabiliyor. En son uykudan öğlen 3′te uyandıysa akşam 10 11′i buluyor uyuması. Nasıl bu kadar direniyor anlamıyorum. Sabah uyandıktan 3 4 saat sonra yorulup uyuyor ama öğlen uyksundan sonra nasıl akşama kadar 7 8 saat uyumadan dayanıyor. 4 azı dişi birden çıkıyor şuan hatta patladılar ondan mı böyle diyorum ama vurması saldırgan olmaya başlaması neyden