Balyanak_annesi Bebeğim 11 aylik 11.900kg boyda 80 olmustur olcturmedim kotonun kalıpları darmi nasil oluyir 18-24 ay almayi dusundum trendyoldan sipariş vereceğim büyükmu olur acaba
NunuDudu Balyanak_annesi büyük olmaz koton kalıp konusunda biraz dengesiz. Bazen büyük bazen küçük yapıyorlar mesela 5 yaşındaki kızıma kazak aldım 6 yaş yazıyor ama 2.5 taşı daki kızıma ancak oldu 😁
BuzluKahve Balyanak_annesi Koton üst kalıp dar. Altlarım beli çok bol. 18 aylık oğlum 3 yaş tshirt, 18 ay şort tam geliyor. (11 kilo, 85 boy)
NunuDudu Balyanak_annesi e bebeğe de bakın hem yazlık kumsşları çok rahat. Kendi markası fiyatları da uygun. Ben genelde parkta evde giymesi için alırım. Benim kızlarım çok koşar düşerler, boya VS yaparlar o yüzden iyi oluyor.
Bussclk Balyanak_annesi valla canım ben koton dahil LCWaikiki zara civil ebebek gibi birçok markadan alışveriş yaparım benim kızım da 11 aylık 11.600kg ve ben 18-24 ay alıyorum hep kıyafetlerini çok daha rahat oluyor
Littlebird Balyanak_annesi bi benim kızım minnoş sanırım 19 aylık 12 kilo 82 cm :) 12-18 ay tam geliyor :))
Mekselinabyb Balyanak_annesi eşim kotona çocuk kıyafeti diktiryor tekstil sahibiyiz merak ettiğiniz nedir?