Kadernur Şuan aslında bu dediklerinizi tüketebilir yumurta sarısıyla peyniri çırpıp omlet yapın içine kırmızı biberde katabilirsiniz, bunlar alerji yapmadıysa daha yapmaz, ebebeğin bebek tarhanasını kullandık 1 yaşına kadar, baharatsız ve tuzsuz olduğu için, onu alıp 1 çay bardağı suya 1 yemek kaşığı tarhana ile pişirebilirsiniz, bebek ekmeği yapın veya doktorum bana tam buğday ekmeği kullan demişti ondan içine doğrayıp yedirebilirsin, yoğurt çorbasını pirinç olmadan sade şekilde tuzsuz olarak şuan yapıp verebilirsin onuda yer, bakliyatlara 8. Ayda grçmesi daha doğru demişti doktorumuz bize, marketten kavanoz mama almak yerine su içinde irmik elma armut haşlayın sonra üstüne muz ekleyip blend edin koyun kavanoza tamamdır 😊 pankekte ben keçiboynuzu pekmezi ve tam buğday unu aldım su ile sadece yumurta sarısı katarak pankek yaptım, şeker vs koymadım içine, hatta pazen peynir vs koydum, elinde tutup daha kendinin ağzına götğrmesi için erken bir ay içinde anca başlar ama siz ona gösterin örnek olun daha çabukta öğrenebilir