GizemKivancK Kızlar selam. Elimde yeni açılmış aptamil var pek iyi gelmedi oğluma geceleri kıvrandı gündüzleri gazını çıkardığım için kötü olmadı ama dökmeye de kıyamadım hipple aynı anda kullansam olur mu bitene kadar sadece gündüzleri öyle kullananınız var mı zararı olur mu?
anayimbenn GizemKivancK hipp kullan tek başına bak bakim bebekte sorun oluyor mu olmazsa. Daha diğerini kullanma çocuğun sağlığı için.
tmrskbr GizemKivancK aptamil çok gaz yapıyor herkesten duydum. Bende hipp kullandım uzun süre gaz ve kilo aldırma konusunda gayet iyi. İki mama bir anda kullanmanız bebeğizin mama reddi yapmasına neden olabilir.
GizemKivancK anayimbenn doğduğunda aptamil kullandım ben sonra kolik dedi doktor hippe geçtim çok acıktırıyor gaz problemi de bitti diye deniyim tekrar dedim ama yok yani durmadı gece o yüzden sormuştum
Ozlemt21 Bizde meme reddetti oldu şimdi mama reddiyor 4,5 aylık.. anca zar zor 90 CC içiyor .. aptamil kullanıyorum.. Sma geçmeyi düşünüyorum. Sizce nasıl kızlar.. hipp ilk sıralar kullandık bizde fışkırtarak kusturma yapmıştı..