Bimbambommm Selam kızlar gögus ucum çok küçük bu yuzden emziremiyorum silikon takıyorum onunlafa ayrı zorluk benım gibi sorun yasayıp çözume kavusan varmı
Medine_28 Bimbambommm bende sonuç alamadım ne denesem olmuyor. Bu yüzden tek göğüsten emiyor ve kilo alımı çok yavaş
Kubraaktas_8114 Bimbambommm 4 ay boyunca bende silikon uçla emzirdim eziyet gibi temizliği vs emzircem oğlumu silikonu arıyordum acaba yıkayp nereye koydum hele geceleri tam bi felaket 4.aydan sonra silikon uçla verip sonra kendi gögsumu hemen verdim zaten 4 aya kadar uçlarım cıkmıstı
Kubraaktas_8114 Bimbambommm göğüs ucu cıkarıcılar var sağım yapmak vs göğüs ucunu cıkarıyor aslında denedinz mi hiç
Abide91 Bende aynı sorunu yaşıyorum 9 aylık oldu hala silikon göğüs ucuyla emziriyorum alıştı onu takana kadar bekliyor onsuz asla almıyor
Kubraaktas_8114 Bimbambommm Allah yardımcınz olsun inşallah işe yarar o dönemlerim aklıma geldikçe ağlamak istiyorum bazen inşallah siz de hemen kurtulursunuz silikon uçtan kendi göğsünüzü alır 🌹