Nur6102 Ya kızlar artık oğluma ne giydircem şaşırdım bi zıbın vadi bi tayt giydiriyorum yani gece de soğuk oluyo ama sabah bi kalkıyorum yastık çarşaf kıyafetin sırt bölümü sanki su dökülmüş terlemekten zayıfladı gibi de çocuk az giydirmeye de korkuyorum mevsim geçişi hasta olur diye ne yapmam lazım sadece gece terliyor bu arada gündüz sıkıntı yok
Irmakprensesinannesi Nur6102 ben de kziima zibin tayt la ytiyrm üstüne ince uyku tulumu giydiriyorum ama üstünü örtmuyorum örtsemde döndüğü için uykuda aciyor ister istemez ewde kısa kollu tayt geziyor zatn çocuğu bunlatmiyrum bebeğiniz üstünü çok urtuyorsunux oda terletir biz 9 ay 6 gunluguz
Nisan4523 Nur6102 çok terlemesi hatta özellikle kafasının çok terlemesi D vitamini eksikliğinden olabilirmiş. D vitaminini düzenli veriyorsunuz değil mi?
Irmakprensesinannesi Nur6102 üzerini örtmeyin mesela ewim ne çok soğuk ne sıcak ama kisi asla sıkı giydirmem çünkü sevmez alışması üstünü ortmeyi bile sevmez uyurken acar
Nur6102 Irmakprensesinannesi Pirayeada ilyestaa Perilice20 kendi tercihim herhangi bi sebebi yok yazın güneşten bol bol alır
Irmakprensesinannesi Nur6102 bu tercih feil sağlık bebeğinizin terlmesjnjn sebebi muhtemelen d vitamini eksikligi
Perilice20 Nur6102 tabi her anne bebeği için kendi karar verir, ama ülkemizde d vitamini eksikliği yaygın bi sorun. Tabi yine de siz bilirsiniz, ben kullanıyorum, annem de ebedir sürekli soruyor bana veriyor musun diye 🤗
Nisan4523 Nur6102 Bebeğinizi anne sütüyle besliyorsanız anne sütünde olmayan tek vitamin D vitaminidir. Ayrıca bıngıldağının zamanında kapanması için D vitamini şarttır. Kendi tercihiniz bebeğinize zarar veriyor. Terlemesi de muhtemelen d vitamini eksikliğinden. Sağlık tercihe bakmaz. Lütfen bebeğiniz için D vitamini takviyesine başlayın.