Serplll Merhaba kızlar iki haftalık bebeğim var sütüm azaldı emmek istemiyor sağıp dolaba koyduğum sütleri veriyorum sütümü nasıl arttırabilirim ???
berna_demir Serplll ibrahim saraçoğlunun havuç kuru incir kürü var sütü arttırma için internetten bakıp yapabilirsiniz çok faydası oluyor
berna_demir Serplll https://www.profsaracoglu.com/anne-sutunu-artirici-bitkisel-kurler Bunlara bakabilirsiniz 🌸
Merve_35 Serplll bebeğini sık emzirmeye çalış.sağmak yerine.emzirdikten sonra sağım yap ki daha fazla süt ihtiyacı olduğunun sinyali gitsin beyne.tahin ye bol su semizotu dereotu artırıyor.kimyon çayı da iyi geldi bana hem gaz problemine de iyi geliyor.bol sütlü günler 🌻
Woman35 Dereotu bulgur pilavı ama çok gaz yapıyor bebeğe geçmesin diye kimyon attım içine O da bende işe yaramadı dereotu yoğurt sarımsak karıştır bulgurun yanında ye tahin helvası Tahin pekmez boza malt içeceği günde 3 buçuk litre su
Zelishhh Solgar brewers yeast b12 ( bira mayası ) vitamini. Günde 6 adet sabah öğle akşam 2 şer kullanımda iki günde mandra gibi süt ürettiriyor. Ben mastit oldum hatta o kadar üretti ki geri bıraktım.