Mavi1453 Kızlar bebeğim 6 aylık bundan 4gun öncesine kadar herşey normaldi ama şu 4gundur gece uykuları felaket saat başı ağlayarak kalkıyor ayağıma aldığım an uyanıyor geceleri mis gibi uyuyan çocuk simdi saat başı bile değil dk başı kalkıyor neden olabilir kafayı yicem az kaldı
a010101 Mavi1453 6 ayından itibaren bizimde öyle 3 saate 1 kalkardı bazen 1 bazen yarım saat sabaha karşı düzgün uyuyor benimde uyku düzenim hepten bozuldu dişten dolayı sanırım uyuma stili bile değişti emerek dalıyor ayağımda uyutuym asla ayaktan sallanmazdı ortalığı yıkardı diş yüzünden huyları çok değşyor 7 ay 10 günlük hala diş yok ortada çıksada rahatlasak bir müddet
Liyaninannesiiii Mavi1453 valla bizimki de öyleydi Bi baktım atak haftasindaymis sonra düzeldi çok şükür
Mavi1453 a010101 benimkide sabaha karşı daha çok uyuyor mahvoldum ya şu 4gunde eşim gece çalıştığı için tek başımayım çok yorucu bedenen ruhen . Aşı huy degistirir , hastalık huy degistirir , dış huy degistirir napicaz biz böyle bilmiyorum
a010101 Mavi1453 aylardır tek bakıyorum sürece alıştık ama bazen cidden yıpranıyor insan tam dalıcam emmeye kalkıyor hop uykum dağılıyor gündüz uyumam gece uyurum o uyuyunca hemen dıyorum yok dalamyırumda üzerime biraz uyku atsalar iyi olurdu ☺️☺️