Yenidoganbakimi Kızlar bebeğim 5 ay 11 günlük. Dönmeye başladığından beri uykusunda yüzüstü dönüp kendini uyandırıyordu. Bugün yüzüstü döndü ve öyle uyudu bu aydan sonra yüzüstü yatması tehlikelimi sizce istediği gibimi yatsa yoksa düzeltsem mi?
Aklimdasin Yenidoganbakimi bence oyle kalsın. Daha uzun uyuyorlar :). Oglumda o aydan beri yuzustu uyur. Yastıksız yatırıyorum daha rahat nefrs alıyor burnu vs tıkanmıyor. Ona dikkat edersenız bi sıkıntı olmuyor
Asl90 Yenidoganbakimi birqz riskli kendini kurtarabilir mi sağa sola rahatlıkla kafasını kendini çeviryor mu sizin gözetiminizde uyursa sorun yokta gece için çok içime sinmedi.
Aklimdasin Yenidoganbakimi hatta sallıyorsanız sallamayin. Poposuna vurarak ee pışpış yontemi ile uyutabılırsınız. İlerleyen zamanlarda desteksiz kendisi uyur. Ben öyle yapmıstım şimdi kendisi uyur
Sebusebu Yenidoganbakimi çeviriyorsa rahat eder diye düşünüyorım. Benim ki tam 4 aylık çeviremiyor şuan yüzüstü koyunca burnunun üstünde kalıyo öyle uyurken salyası akıyo yataga hep 😂 o yüzden korkuyorum bırakmıyorm
Yenidoganbakimi Asl90 benimde pek içim rahat değil şuanda başında bekliyorum hala reflü yatağında yatırıyorum zaten uyanırsa eğer yatağına geçiricem
berna_demir Yenidoganbakimi o aylarda benimkisi de tam da yazdığınız gibiydi dönüp kendini uyandırırdı ya da öyle döndü mü ben düzeltip ben uyandırırdım yanlışlıkla. Hatta eşimle nöbetleşe gece başında bekliyorduk ya nefessiz kalırsa diye 3-5 gün sonra öyle uyumaya kendini uyandırmamaya başladı. 16.5 aylık hala da yatırdıktan bir süre sonra dönüp o şekilde uyur ☺️
Yenidoganbakimi berna_demir bende şuanda başında bekliyorum yaa 😂 uyanırsa reflü yatağına alacağım yanımda yatıyor zaten dikkat edicem inşallah
KYigitf Yenidoganbakimi benım oğlum 3 aylıktan beri yüz ğstü uyuyor şuan 27 aylık😃 hiç sıkıntı olmadı hatta daha rahat uyuyor gaz vs daha kolay cıkartıyor hıc problem degıl bırakın uyusun rahat edıyor cocuklar
Yenidoganbakimi Sebusebu bizimkide öyleydi dönmeye başladığından beri daha rahat çeviriyor tummy time yapmayı sevmeyen bebe uykusunda bile döner oldu😂
Dilaraata Yenidoganbakimi benim oğlum 15 aylık 3 4 aylıktan beri hep yüz üstü yatıyor çok rahat uyuyor bu şekilde ☺️
secoz Yenidoganbakimi 4.5 aylık öten beri kendi öyle uyuyor şuan 5ay 11günlük doktora sordum öyle rahat nefes alıyordur hiç dokunma basıl taht ederse öyle uyur bebekler dedi 😊 ben sadece yanında yüzüne çekeceği yastık örtü va tutmuyorum o kadar iÇin rahat olsun.
Yasemin38 Yenidoganbakimi yatağı aşırı yumuşak olup başı gömülmesin hiç bir sıkıntı olmaz Allahın izniyle😊tabiki kontrollüde olursun. Oğlum 16 aylık doğduğundan beri yüz üstü uyur☺️