-KAREN- Kızlar bir kaç haftadır ek gıdaya geçtik ama alerjik reaksiyonlar neler oluyor. Nasıl gözlemlemem gerekiyor bilmiyorum? Bir de Demir ilacına başladık onun alerjik reaksiyonu ne onu da bilmiyorum. Nasıl anlayacam ? 🤷♀️
Miraaa123 -KAREN- Demir ilacının öyle bi durumu yok ama kabızlık yapabilir hangi marka kullanıyorsunuz bilmiyorum ama
-KAREN- Miraaa123 vücudunda zaten kaşıntı ve kızarıklık var. Onun dışında mı oluşur. Yani kimileri huysuzluk olur dedi. Yani kızarıklık olmadan sadece huysuzluğa bağlı kalamayız demi? Bir de bu alerji kendini ne kadar bir sürede belli eder
-KAREN- Miraaa123 sadece kabızlık mı yapar? Sağlık ocağı vegaferon verdi. Bu ilacı çok araştırdım çoğu kişi kullanma doktoruna danış dedi. Ben de doktora danışmadan kullanmak istemedim. Doktora sorunca kullanabilirsin bir alerji sorunu yaşarsan değiştiririz dedi. Ben de doktordan bağımsız hareket etmekten korktum
Miraaa123 -KAREN- ben instagramdan takip ettiğim kişiler vardı bebeği alerjik bebekti yedigi gün içinde de belli ediyordu yedikten sonra gün içinde hemen çıkıyordu
Miraaa123 -KAREN- anladım bende sağlık ocağının verdiğini kullanmadım hemşire bana kendi de kullanma demişti bestiron diye bi marka önerdi onu aldım hiç bi sorun yaşamdım
-KAREN- Miraaa123 alerji için takip edeyim o zaman teşekkür ederim 🙏 ben de damlayı ikimhafta vermedim korktum ama doktor ver deyince mecburen kullandım