Yaren Kız kardeşe düğün hediyesi ne olur kızlar bilemedim çeyizi için günlük yemek takımı aldım 1200tl ama başka ne almam gerekir altin mi taksam büyük küçük hangisi münasip olur bilemedim
Zeyno111 Yaren Kardeşe bilezik olur hadi durumlar müsait değildir altın yükseldi diyorsanız yine bütçenize göre altın takmak lazım ev eşyası falan istiyorsa kendi alır
Fatma69 Yaren tuğra kolye olabilir devamlı günlükte takılır fiyatını bilmiyorım ama aklıma gelen bu ,ceyiz için eksik ne kaldı ise yapabilirisniz battaniye ,çarşaf takımıngibi
Rainnnn Kardeşim evlenecek . Ufak tefek havlu takımları mutfak eşyaları fön makinası, kahve makinası , banyo seti birde bilezik düşünüyorum
Yaren Rainnnn o zaman ben de yemek takımına ek olarak kahve makinesi mikro dalga bakıyor onu da alayım ve tam altın takayım
Yaren Zeyno111 tam altın alabilirim ancak bilezikler cok yükselmiştir herhalde gücüm yetmeyebilir bir de mikrodalga ve kahve makinesi bakıyor onları da taksitle almayı düşünüyorum
Zeyno111 Yaren Tam altın da az değil elbet 5-6 bin civarıydı en son bir de dediğiniz gibi bir eksiğini görürseniz zaten daha fazlasını bekleyeceğini sanmam kardeşler elbet beklemez insan yapmak istiyor 🥰
Sherlock1180 Bunu en iyi ailen bilir bence aileden aileye fark ediyor böyle seyler kimisi bilezik takıyor kimisi çeyrek
Yaren Sherlock1180 anneme sorcam zaten de çok akraba yok biz bize bir düğün olacak takı töreni de olmaz sanırım o yüzden