Sofya Merhaba belki basina gelen vardir diye burdan sormak istedim. Bu sabah 1 yasinda olan bebegimi kahvaltidan sonra emzirdim ve cok fazlaca kustu. Ama sonra keyifli bir sekilde oyununa devam etti. Oglen yemek + meme seklinde devam ettik. Aksam yemegini yedikten 1 saat sonra uyutmadan once emzirirken yine memede kustu yine siddetli sekilde. Zaten doyunca memeyi de yemegi de birakan bir cocuk yani fazla yedigi icin degil bence. Yarin doktoruma da soracagim ama bu gece icim rahat etmeyecek diye burda sormak istedim. Basina gelen var mi diye? Tesekkurler.
Aybarss03 Sofya Ramazan ayının son haftasında da anlattığınz şekilde benim bebeğimde kustu. Sonrası ateş yükselmesi ve çok bitkinlik halı geldi. Ben duramadim acil hastaneye götürdüm. Tahlilleri temiz çıktı şükür. Dişi çıkıyor o yüzden dedi doktor. Serum taktılar iyileşti hemen o zaman.
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Sofya Takip edin çok anormal bir kusma ise ki bunu anlarsınız 1 yaşındaki bebek o kadar oluk oluk her şeyi kusmaz bence hastalık. Bu ara kusma ishal salgını olduğu için dikkat edin derim.
Mirayfiliz Sofya aynı durumu yaşıyoruz dünden beri,fışkırır şekilde kusuyor.su içse onu bile çıkarıyor.dün ishali bugün normale döndü kakası.az evvel acilden geldik salgın varmış,ona yakalanmış bebeğim Rabbım şifa versin inşallah hepsine
Sofya Eminerd kusunca biraz mizirdnaip neseli neseli kahkaha atti az once. Usutse halsiz olur diye dusundum ama deneyimli degilim sonucta her sey olabilir bilemedim :(
Uzumcekirdegi Şu an aynı sebepten resmen çıldırmak üzereyim. O kadar çaresiz hissediyorum ki kendimi 😔 Ama benim bebeğim daha küçük 41 günlük. Bazı zamanlarda aşırı oluyor kusması. Bugün çok kötü kusuyor sürekli. Artık basacağımı şaşırdım 😔 Kilo alımı çok iyi doktor ondan dolayı bir şey demiyor. Sanırım reflü var reflü ilacı verdi en son. Bugün başladık bakalım ne olacak 😔
Sofya Uzumcekirdegi sizin bebeginiz daha kucucukmus. Belki de sutunuz fazla geliyordur bebise. Kilo alimi iyiyse dert etmeyin yakinda duzelecektir. Gecmiis olsun.
Sofya AyPerisiVeGokPrensininAnnesi evet salgin varmis ben de suphelendim ama.benimki kabiz bir de :/ ishal degil