Eymeninannesiiiii Kızlar Doğum kilomuz 2840 sonda 2500 a kadar düştük bugün 1 aylık kontrolde 3870 olmuşuz 😔 doktor iyi dedi ama ilgisiz bir doktorum olduğu için (neden gidiyorsun o zaman diceksiniz eşim yüzünden ) nasıl sizce ya sarılık geçirdik korkuyorum psikolojikmen yaktım acayip şekilde
ErtugrulAnnesii Eymeninannesiiiii maşallah bence endişelenmeyin mamaya bulaşmayın sütünüz varken gayet güzel gidişata göre hareket edersiniz saglıklı olsun yeter 😘
cnnkrl Eymeninannesiiiii çok iyi canım. Doğum kilosu, sonradan düşüşü sarılığı herşeyi aynı. 1. Ayda 3600 olmuştuk. Çok iyi demişlerdi.
Egemm Eymeninannesiiiii Canım çok iyi niye moralini bozuyorsun ki sen 2800 dogu benim minik kilo kaybı olmadı ilk kontrolde 4 kilo 2.ay da 5150 olduk baksana ayda 1 kilo almiş bunu neresi kötü bizimkiler az dogdu o yüzden öyle
Eymeninannesiiiii NaimeYilmaz sadece anne sütü veriyorum sarılık yüzünden çok korkuyordum mama versem mi gizli gizli düşündüm 😔 Psikolojik olarak mahfoldum cidden küçük doğdu biraz
NaimeYilmaz Eymeninannesiiiii 😊 fazla bile almıs min.600 max. 1000 grdır ama anne sutuyle aldıgında sorun olmaz . İlk ay dogum kılosunun ustune cıkması cok iyi bence sakın mama vermeyın sutunuz yetıyor