alparslanmomsss Yarın ilk doz menenjit aşısı var herkes ateş yapar diyor doğru mu acaba? Deneyimli anneler den fikir alabilirmiyim
Eslemmoms alparslanmomsss bexsero ilk doz yaptırdık ateş yapmadı 13.ayda nimerix var sonrasında bexsero 2.doz bakalım nasıl geçecek
alparslanmomsss Miraaa123 calpol içirmişmiydiniz giderken acaba? Normal sağlık ocağı açılarında şükür ateşimiz hiç olmadı ama bu çok ağır diyorlar rota da da olmamıştı
Miraaa123 alparslanmomsss hayır içirmedim bizim de öyle diğer aşıların da da olmamıştı sizin de olmaz insallah yine o kadar da ağır degil bence tabi kişiden kişiye değişiyor
alparslanmomsss glshskrr ay hadi inaşllah bizde de olmaz 2 farklı yapılacak a grup ve b grup diye ismini biliyorum ama ne olduğunu
Zynpysfasf alparslanmomsss yani biz ilk dozumuzu olduk ikincide bir hafta sonra o ateş yapar ded doktorumuz ama ben çıkacağını düşünmüyorum inşallah çıkmaz
Nameeee alparslanmomsss bende 1 ay önce ilk dozu yaptırmıştım ateş oldu benim kızımda maalesef ama bebeğe göre değişir tabi
alparslanmomsss Herkese çok teşekkür ederim sbaah yaptırttım şükür ateşi olmadı calpol içirip gittim 🫣