Azramina Bebeğim 5 aylık oldu . Artık uyurken biberon kabul etmiyor 🤦♀️ Emse bile 70 cc ancak bitiriyor . Neden böyle oldu anlamadım . 1 ay öncesine kadar 4 saatte bir uyku esnasında 150-160 cc çok rahat bitiriyordu
Nefeess Azramina 5 ay 18 günlük bebeğim son haftalarda meme reddi yaşıyoruz ara ara biberonla da savaşıyor mamasinin hepsini bitirmiyor sanırım atak dönemi beslenmeyi reddediyor sürekli etrafı keşfetmek istiyor
Bebegimm1 Azramina 5 aylik bebek gece beslenmek için uyandirilmaz akşam yiyip sabah uyandiginda bile beslenebilir.yani kendi ne zman isterse o zman beslemek uykusunu bolmemek gerekli 1.5 aylikken birakmistim sizde kaldirmayin ilerde tok olsa bile aliskanliktan dolayi kalkar uykulari duznli olmayabilir
ttugceymenn Azramina Artık gece beslenmesine gerek yok ki gelişiminde herhangi bir sıkıntı yoksa boşuna bebeğinizi uyandırıp düzenini bozmayın Beslenme ne kadar bebeğin gelişiminde önemli ise gece kaliteli uyku da bir o kadar önemli
Azramina Nefeess ayy çok köyü ya şimdi beslemek için kalktım 90 cc süt sağdım zor bitirdi . 12 den beri aç yani 🤦♀️ Umarım geçici bir dönemdir
ElifB08 Bebegimm1 ah nerdeee benim oğlumda 5 aylık oldu ama 2 saatte bir meme istiyor 🤷🏻♀️ Emzirmezsem gözlerini açıp kendini uyandırıyor, meme isterken çıkardığı bi ses var onu yapıyor hiç kıyamıyorum 🥺