Duyguuuus Bebeğim 4 ay 8 günlük sağlık ocağında doktorumuz bebeğime bu Demir damlasını verdi? Dişte leke yapıyormuş sanırım bebeklerinde kullanan varmı ? Ne gibi etkileri oldu? Sizce kullanmalı mıyım? Kararsız kaldım 😏
Julide00 Duyguuuus ben kullanıyorum hiçbir şey olmadı tabii ki kullan canım, eğer için rahat etmezse bir yudum su içirirsin ağzını temizlemesi için, 5 kiloysa 5 damla, 6 kiloysa 6 damla ver mesela
Dmlyldrm Duyguuuus biz de başta onu kullanıyorduk sonra çürüme yapıyor dediler doktora sordum evet doğru dedi. Oceon diye Bi marka var Avrupa üretimli bu dedi çürük yapmaz bunu kullan dedi.
Duyguuuus Julide00 tamam öyle yapayım teşekkür ederim ❤️🌸 yarın başlayım bende 🥰 ne kadar oldu kullanalı
Eda011 Julide00 bize sabah 2 damla akşam 2 damla şeklinde uygulayın demişlerdi. Yalnis mi söylediler bize acaba
Julide00 Eda011 sağlık ocağı doktorum 5 damla ver dedi ama diğer çoğu doktorlar ve araştırmalarım 6 kiloysa 6 damla, 7 kiloysa 7 damla verin diyorlardı benim de bu daha çok mantığına yattı ve daha çok kişi söylediği için kanıtlarıyla gördüm💞💞