Perimasali 19032020 hayırlı olsun araştırmalara göre tüp bebekle çocuk sahibi olanların ikinci bebekleri genelde hep süpriz şekilde dünyaya geliyor sanırım yapılan işlemlerle alakalı içerde bi şeyler kalıyor 😂💕
19032020 Canım anneler sabah gittim tahlil verdim ve değer çok yüksek çıktı kaç hafta olduğunu öğrenmek için öğleden sonra kontrole gideceğim, iyi dilekleriniz dualarınız için teşekkür ederim 🙏🏻 İyi ki varsınız 💜💜💜
Deletedmom_58 19032020 ay canım benim yorum yazmadım ama takip ettim hayırlısı olsun sağlıcakla kavuşun inşallah benim de adetim geçti ramazanda adet olmadım hala olmadım bakalım sanirim hava değişikliğinden yada kilo aldığım içindir
19032020 RanaBadekus son adet tarihine göre 8 haftalık ama ölçüme göre 6 haftalık çıktı doktor geç döllenme olabilir dedi 🥰🥰
Deletedmom_58 19032020 amin canım daha bebişim küçük teyzesi 5.5 aylık henüz erken stres yaptım var diye biraz daha ilerde olur inşallah
irsemiaa 19032020 ya ne kadar güzel bir mucize çok duygulandım Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰