GiybetReis Asyatosumunannesiyim ben onu kullanıyorum. Haritalandırma yok ki buna gerekte yokmuş. Çünkü odaların kapısı hep kapalı zaten bizim evde. Haritalandırma için kapıların açık olması lazım ki kendi kendine o kdaya gitsin. Ayrıca essantial de şu odaya git diyemiyorsun belki ama çalıştırınca tüm evi geziyor kapılar açıksa. Değilse bulundugu odaya koyup açınca zaten yine temizliyor. Ki temizlediği bölgenin haritasınıda çıkarıyor. Benim için haritalıya ek 2bin vermek sacma gelmişti. Kapıları sürekli kapalı bi ev. Yatak odası mutfak banyo kızım giremesin diye. Uzun sürede öyle olacak oralarda tehlikeli ürnler oluyor çünkü 😊 bu arada “noktayı sil “ diye bi bölüm var. Telefından kumanda ederek o noktayada götürebilirsiniz robotu. İlla alıp taşıyıp götürmekte gerekmiyor.
Merve Asyatosumunannesiyim kaç saatte tamamladığını net bilmiyorum ama halıları sınırlı alan içine alınca silmiyor
HLmom Asyatosumunannesiyim 90 m2 benim evim çok güzel süpürme olayı mop olacakta hali üstünden de geçti sıkıntı yaşamadım ama dip köşe olayında halıları kaldırıyorum
Milkshake Asyatosumunannesiyim evt bizimde ondan halıyı silmiyor mopu çıkarıp takabiliyorsunuz mopsuzda çalışıyor sert zeminleri siliyor mopluyken o sildikten sonra ben deterjanla siliyorum suda hiç bişey kalmıyor
Milkshake Teknolojik aletler satan bu bir market var ya isim verilmiyor sanırım otdan almştım ayrıcaa kendi s çizerek gidiyor uygulamada harita çıkartıyor gayet başarılı ama turbo modunda şarjı çok yiyor hepside öyledir
Milkshake Kız sen bilirsin ben garantiyle birlikte indirimden normal fiyatının oldukça altına almıştım sen istersen pro al onu bilmiyorum çok bi fiyat farkı yoktur şuan arasında pro al iyisi olsun