Melesss Deletedmom_58 normal 6.aydan 9. Aya kadar kilo alımı durabilir diş dönemi vs. Bizimde durdu doktorumuz normal 9.ayda tekrar atağa geçer dedi
Sogancik Deletedmom_58 normal canım. Doktorumuz bize 400-500 Gr almasını bekleriz Bizim için yeterli demişti o aylar için.
Eda1414 Bebekler günde 20 gram alması gerekiyor 10 günden 200 gram yapar arasında çok fark yok doktorunuz bir şey söyledi mi
Deletedmom_58 Melesss hmm çok kafama takıyorum ya doymuyor mu diye düşünmekten mama aldım sevmedi sadece beni emmek istiyor ama bilemedim göğüs pompası aldım inşallah ise yarar
Eda1414 Deletedmom_58 25 30 gram normal bence bebeğinizin kilo alımı da normal günde 5 6 kez bezini alıyorsanız doyuyor demektir
Eda1414 Deletedmom_58 doyuyordur çok kafanıza takmayın doktor kontrolünüze gittiğinde kilo alımı icin bilgi istersiniz yakında büyük ihtimal tadımlara başlarsınız bize doktorumuz 5 buçuk aylıkken yavaştan tadimlara başlayacağız dedi bebeğim şuan 4 buçuk aylık
Deletedmom_58 Sogancik yani doyuyor demi çok aşırı emmek istiyor beni her iki göğsümde 15 dakikadan fazla bir saat bir buçuk saat bile durduğu oluyor yani anlayamadım
Deletedmom_58 Eda1414 başladık canım 4 gün önce 3 gün yoğurt verdim iki gündür havuç veriyorum bir sonraki gün kabakla devam edicem