Reynizz Kızım 22 aylık 10 kg hiç kilo alamıyor kan tahlili yapıldı temiz çıktı ama hala emin değilim napmalıyım çok üzülüyorum babası minyon ve zayıf genetik olabilir mi
adastra Reynizz Benim kızım da 26 aylık 11 kilo alıştım artık yese bile kilo alamiyor ben de eşim de zayifiz genetik çok önemli bir etken
elfozyil Reynizz bizde 21 aylık öyleyiz :) bıraktık artık sağlıklı mutlu olsun kiloyuda elbet alacak büyüyünce. Sağlıklı mutlu güzelce büyüyor 🥰
Dondurmalikahve susunbebekuyuyo Ya bişey sorucam minyon veya yaşınızı küçük görüyolar mı? Ben daha kiloluyum ama zayıfmışımda 20 yaşlarında görünüyomuşum küçük gelin diyen vardı 🙄😑
eylulmin Reynizz ben de eşim de zayıfız ve kızımız da 23.5 aylık 11 kilo 🥲 sağlıklı olsun diyorum ne yapayım. Elimden başka bir şey gelmiyor maalesef
susunbebekuyuyo Dondurmalikahve hahaha aynen evlendiğimde çocuk gelin diyorlardı bana eşim 90 kg ben yarısı kadar 1.62lik bir tip eşim 1.80 🤣 şimdi 55kiloyum kilo vermemem için yalvarıyorlar insana benzedin diyorlar
scooby-doo Reynizz görüyorum ve arttırıyorum ☺️ Kızım hep zayıftı şuan 7 yaşında 21 kilo bende zayıfım tamamen genetik