basaksahinx Gulser35 genel de 3. Ay sonunda hareket etmesi ile biter. Burda önemli olan bebeğin hareketlenmeye başlaması hergün yüz üstü egzersizler yaptırın bi kaç dk erken hareketlenmeye başlasın.
Aselimmm3434 Gulser35 3 aylıkken bitmisti bizim ama ben cok dikkat ederdim hic bir sekilde asitli icecek baklagil tuketmedim 6 ayindan sonra yemege icmeye basladim zorlu bir surec gececek ama
Gulser35 basaksahinx yapılabilecek her şeyi deniyoruz ama nafile 🥺 masajlar kiraz çekirdekleri yüz üstü yatırmalar ayak altı ovmaları..
Deniz17 Bizim 3 ay da geçer demişti doktorumuz öylede olmuştu ama çok çektik zor günlerdi o ağlardı ben ağlardım 😔uykusundan uyanırdı yavru
Gulser35 Aselimmm3434 bende aynı şekilde gazlı içecek yiyecek asla tüketmiyorum çok dikkat ediyorum. Kimyonu suya karıştırıp içmeye başladım inşallah çare olur🥹
Gulser35 Aselimmm3434 kimyon çayı rezene içiyorum asla asitli içecek gazlı yiyecek tüketmiyorum ama uykuda bile sancı çekiyo yavrum
Sebusebu Gulser35 3. ayı doldurdu günde bıçak gibi kesildi. Cok hareketli bebeğim. Hareket ettikce rahatca kendi gaz cıkarmaya basladı ama o ilk 3 ay kabus gibiydi
Gulser35 Sebusebu bizim yeni yeni şiddetlenmeye başladı 33 günlüğüz. BioGaia ve Nurse harveys kullanıyoruz ama ne çare 🥲