Zeynep135 Bebeğim sarılığı yükseliyor sürekli 15 günlük fototerapiye getiriyoruz ikidir. bugün sütümü elektrikli pompa ile sağdım ve çok az olduğunu fark ettim iki göğüsten toplam 30cc çıktı nasıl arttirabilirim ya da artar mı mamaya alışacak ve sütüm tamamen kesilecek diye korkuyorum😔
Papatya2636 Zeynep135 nişasta şeker su kaynat kaselere koyunca üzerine tereyağ yak canım acayip arttırıyo
ZehraMert Zeynep135 yemek içmek bi yana uykuda şart canım süt en çok uyku halindeyken olur dinlenmene önem ver lütfen
Zeynep135 ZehraMert ya işte hiç uyuyamıyorum Günde iki saat falan fırsat bulabiliyorum bebek geceleri uyumuyor artık gündüz uyumaya çalışacağım
FerideDeniz Zeynep135 kuru dut, kuru üzüm, dereotu, roka, tere, bulgur pilavı ve bol su. Benim sütüm bunlar sayesinde arttı.
Woman35 FerideDeniz boza malt içeceği tahin helvası tahin pekmez günde 3-3.5 litre su dereotlu sarımsaklı yoğurt yapın bulgur pilavının yanında yiyin çok gaz yapıyo ama özellikle bulgur pilavı bebeğe geçmesin diye kimyon attım içine ama fayda etmiyo bana
ZehraMert Zeynep135 gece uykusuna alıştırabilirsen çok rahat edersin gündüz çok uyutma yor akşamda ışıksız ortamda uyut alışır İnşAllah 🙏
Elifcvl Zeynep135 hurma ye suyu bol iç ve uyu stres yapma bol bol emsir sonrasında sağ hatta buzluga bile koy derim ben cok pişmanım koymadığıma
Mimoza-kizim Zeynep135 2 saatte bir sagman lazım canim her gogsu en az 20 dakika eger bebegin emiyorsa bebegin emdikten sonra 10 15 dakika sağ sut gelsede gelmesede sağ bolca hurma ye birde gece yatmadan laktozsuz ilık sutun icine 1 cay k. Kimyon 1 tane küp seker karıştır ic benim sutumu cok arttirmisti ben 6 ay sutumu sagarak verdim
Zeynepp2 Zeynep135 bol bol su tüketin rezene için bir de tahin ve incir yükleyebilirsiniz ama en çok bol bol uyuyup dinlenin ve bol bol emzirmeye çalışın stres yapmayın sütün artacağına inanın Zeynep135
Ucansupurge Zeynep135 bol bol su günlük 2-3lt. Dinlenme( mümkünse uyku) yeşil yapraklı sebzeler dereotu, tahin helvası ,incir, bulgur, sade maden suyu kesinlikle arttiyor tecrübe ile sabittir 🌺
seninananbirmelektioglum Zeynep135 bol bol su iç ve sürekli emzir sulu olan ne buluyorsan ye yani ben öyle yapıyorum Sütüm çoğalıyor çok şükür