Didem4957 Kızlar kızım 4 ay 5 günlük doktorun dediği aşı zamanını çoktan unuttum ne zamana kadar bu aşılar yaptırılabiliyor bilgisi olan söyleyebilir mi ?
DemetF Didem4957 menenjitin ilk dozunu 3 ayda olduk biz ama gec baslayanlarda var rota hakkinda bilgim yok
BalBademmmmmm Didem4957 Rota ilk dozu 3.aydaydı. Şuan yaparlar mı bilmiyorum ama umarım yaparlar çok önemli bir aşı çünkü. Aslında buraya üyeyseniz her gün 10 kere rota aşısı postu açılıyor görmeniz gerekti. Ben zamanını burdan gördüm hep
paradise Didem4957 rota icin gec kalmis olabilirsiniz ama doktorunuza sorun en doğrusunu o soyler. Menenjit asilari icin gec degil doktorunuz aylarini ayarlar onlari yaptirabilirsiniz
DemetF Didem4957 bilgim yok menenjiti biliyorum ama sormustum cunku.Yapilir diye dusunuyorum ama biz cunku 2.dozunu vurulduk 4 ay 5 gunlukken neden yapilmasin
ttugceymenn Didem4957 Rota için geç kalınmış ama menemjit yapılabilir kimi doktor 3 de başlatıyor kimi 7 de veya daha sonra
sadekahve_bitter Didem4957 rota 3 aylıkken oluyor memenjiti her dr farklı zamanda uyguluyor dr sormalısın en güzel bilgiyi verir