tazebiirannee Merhaba kızlar doğum yapalı 2 ay oldu regl olmak istiyorum böyle olmayınca kendimi ister istemez hamileymiş gibi hissedip tribe giriyorum 🙄 söktürücü olarak bildiğiniz bi şey var mı ? İçsem falan fayda eder mi ?
hemsirebianneee tazebiirannee doktor recetesi olmadan içmeyin kesinlikle. Daha iki ay olmuş. Sütünüze gecer ilaç. 1 yıla kadar olmama normal sayılır.
Zeliff tazebiirannee ben 6 ay sonra oldum herkesin farklı oluyor kuzenim 1 yıl sonra olmuştu. Korunuyorsaniz korkmana gerek yok ☺️
_SerenN_ tazebiirannee ahhh daha çok yenisin canım benim biraz bekle bakalım ☺️9 ay oldu henüz olmadım beklemedeyim bende 🤗
Elifs__ tazebiirannee ilac kullanmayin nasilsa olur ben daha kirkliyken oldum kisiden kisiye değişir korunuyorsan korkma emzirdigin icinde olmassin
tazebiirannee Elifs__ emziriyorum kırklıyken hep kanamam vardı oldum mu olmadım mı bilmiyorum geçenlerde 2 gün çok az geldi ama bilemedim neden olduğunu
Elifs__ tazebiirannee adet kanamasi belli olur ama bilmelisin onu dogumun kanamasi cok az olur adet kanamasi daha fazla olur
Hndealnathn 1 sene hiç regli olmamak 2 sene duzensiz olmak doğum sonrası özellikle emziren annelerde normal karşılanıyor cnm hicbirsey yapmana gerek yok hormonlarin ve vücudun düzene girdiğinde kendiliğinden başlayacak zaten
Henakiz Emziriyorsanız ilaç önermiyor doktorlar ama emzirmeseniz bile söktürücü ile olabilecek bir şey olmayabilir. Rahminiz kalınlaşmışsa söktürücü işe yarar yoksa yaramaz.