UmutReyhan öncelikle Rabbim yardımcın olsun.
Lakin ben mide küçültme ameliyatini tavsiye etmiyorum
Komsum olmus ve suan nerdeyse eski kilosuna geri dönmüş yani dikkat etmedikten sonra onlar geçici çözüm.
Ustune üstlük enfeksiyon da kapmis her ay hastanede ve suan yine bir operasyon gecirdi artik Allah selamet versin.
Sağlıklı olan bünyeye bicak sokmayı sahsen dogru bulmuyorum mecbur kalirsin o ayri
Diyetisyen eşliğinde spor detoxlar fln ne gerekliyse iradeli bir sekilde ilerlersen senin icin daha sağlıklı ve kesin bir cozum olur. Kaldi ki zor kazanilan şeylerin degerii daha cok bilinir bunun zorluğunu kavrarsan zayıfladiktan sonra tekrar kilo almamaya dikkat edersin.
Benim asiri bir kilom olmadi ama ilk dogumdan sonra az yeme ve sporla ki spor dediğim hergun kendime bir yürüyüş bahanesi buluyodum carsi pazar geziyodum bebek arabasıyla afedersin heryerimden terler akıtarak 1 saatlik genelde.. 5 ayda 11 kilo verdim ve bu bana öyle zor geldi ki bida kilo alirsam o olsun dedim kendime.
Derken bida hamile kaldim bunda 11 kilo aldim ilkte 18 almıştım. Doğumda 6 kiloyu verdim 5 kaldi iste ona da başlıcam inşalalh ilk etapta.
Netten zayiflama hikayeleri oku,videolar izle sana destek olsun.
Bak mesela benim kullandığım aspir yagi kapsulu var sporla sporcuların yag yakiminda kullanilan bir ilacin maddesi onda dogal mevcut emzirken bile kullandim inanilmaz insana dinclik veriyo.
Elma sirkeli balli ilik su ise
Elma sirkesi bağırsaklarımizdaki zararli bakterileri öldürüyor ki tatli istediğini saglayan onlar,bal ise zaten binbir derde deva hem ani açlık krizini önlüyor.
Baslayali 15 gün oldu gobegim yari yariya yok resmen.
Diyet flN yapmıyorum sadce asiri yememeye çalışıyorum ama istersem de yiyorum kilo almıyorum.
Benim nacizane tavsiyem bunlar lakin yine de karar senin hakkinda hayırlısı olsun 🥰