Alnalprdha Kızlar çekiş gücü süper, olan diyorum çünkü sonra bozuyor ama Dyson dışında istiyorum önerileri lütfen Dyson demeyin başka seçenek istiyorum teşekkür ediyorum 🥰
Alnalprdha Aliasaf44 Dysona güvenim pek yok malesef çok araştırdım kötü yorum çok bataryası bitince çok masraflı oluyormuş vs o yüzden o kadar parayı denemek için veremem şahsen . Philips benim de gözüme çarptı ama tam araştırmadım bakmak lazım bıktım bu süpürge derdinden ben ya
Pnarr_ nur-nr_123 Alnalprdha speedPro Max Xc7043/01 bendeki kırmızı olan Led başlık var bütün tozu pisliği görüyorsunuz süpürürken hala ilk gün ki gibi çekim gücü
JackDaniels Alnalprdha Philips speed promax aldım anneme 4-5 aydır kullanıyor. Çekiş gücü neredeyse büyük makineler gibi tatmin edici. Lazer başlığıda var. Dysondan daha iyi diyebilirim bende dyson var bozulmasın diye dua ediyorum😂 Dediğiniz gibi mıtor ömrü bitince çöp oluyor.
Alnalprdha JackDaniels ay inşallah bozulmasın yarabbim valla size dua ediyorum çünkü çok sinir bozucu bir durum bu 🙄 hemen dediğiniz modele bakicam çok teşekkür ederim 🥰
Alnalprdha JackDaniels kesinlikle 2 çocukla artık o dolanıyor kabloya eşyaya takılıyor yetişmiyor yarıda kes tekrar fiş tak çıkar yoruldum
Akifkus Alnalprdha Merhaba bende bugün sipariş verdim xioami dreame v11 arkadaşım V10 kullanıyor çok memmun ama uzun süre olmadı kullanmaya başlayalı. Benim v11 ibsecme nedenim kullanım süresinin 90 dakika olmasi
Alnalprdha Akifkus merhaba canım gerçekten 90 dakika iyi bir sureymis benim şuan evim küçük baya zaten ona da bakicam mutlaka
Ceyloo0625 Alnalprdha valla ben anneme fantomun supurgesini almıştım 100 TL idi üç sene önce şuan 250 falan ama onun üstüne süpürge tanımam. Koca evi tertemiz yapıyordu. Fantom kırmızı el süpürgesi yani dikti çok büyükte değil süper cekiyor ama tabi gösterişli olsun derseniz o başka