01_10-2020 Sueda kayınvalidem rüyasında ben hamile değilken ak sakkallı dede bir kızınız olursa Sueda işimizi verin demiş ama hamile değilken şuan hamileyim kızım olucak sizce nasıl isim yada isim öneriniz varmı
Girlpower 01_10-2020 Arap ismi gibi duruyor diyecektim zaten Arapça kökenliymiş ben şahsen sevmedim söylemesi de zor gibi
Gari_de_Gari 01_10-2020 Ebrar kızımın ismi bir daha kızım olsaydı Mira isminin beğeniyorum ben. zor söyleniyor kaynananın gördüğü isim ama güzel yani kötü değil yine
Giraysmom20 01_10-2020 İsim güzelmiş ben koyardım sanırım, beğendim. Bir gün kızım olursa erva ismini koymayı çok istiyorum 😍
agacsizkoala 01_10-2020 sueda mı şüheda mı anlamadım ismi, ama ne olursa olsun kayınvalidemin dediği olmasın diye ben koymazdım sonra pişman olursam hep suçu ona atarım çünkü o yüzden kendim seçerdim
ozgeefem 01_10-2020 aslında Sueda güzelmiş ama bir arkadaş Şueda mı diyince kötü geldi bana da. Yani insanlar sueda yerine şuheda vs gibi seslenebilir gibi. Bende kızım olursa Defne ismini çok istiyorum umarım sağlıkla ileride benimde bir kızım olur🙏 Şimdiden hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah