Busraaa333 Kızlar kızım 7,5 aylık yürüteç aldık yaklaşık 5-6 kere koydum içine ama kesinlikle yürüteç de ilerlemeyi bilmiyor hiç ileri geri gidemiyor ne yapmam gerekiyor öğrenmesi için? Sadece oyuncaklarıyla oynuyor🤭😀
Zlm Busraaa333 zamanla ogreniyolar benim kızım yaklaşık iki sonra güzelce oraya buraya gitmeye başlamıştı😄
seymabykn Busraaa333 Benim kıza 8 aylıkken yürüteç aldım ama hiç gitmeyi öğrenemedi öğretemedim yürütece binmedi kullanamadık 😃
Nilunas Busraaa333 hahaha aynı bizim durum 😄 canım 10 gün adım atmadı ya bizimki sonra sehpaya koltuğa sevdiği oyuncakları koydum yavas yavas ilerledi şuan da gidip odaları karıştırıp elinde bişeyler le yanıma geliyor
Panpankek Canım halıyı kaldır düz zeminde patiklerini giydir öyle koy yürütece. Kendin ileri geri itekle bazen de. Zamanla öğrenir
Zlm Busraaa333 ay 😄 gerçi bizim evde dardı hareket edecek alanı yoktu belki ondan edemedi annemlere gidince çünkü öğrendi orası çok geniş
Busraaa333 Nilunas ayyyy ne güzel yaaa bizde 6 kere falan koyduk gitmesi gerektiğini bilmiyor bende sevdiği bişeyler koyayım deneyyim
seymabykn Busraaa333 13 aylığız halen yürümüyor ama tutunup kalkıyor çekyatı sıralıyor bakalım ne zaman yürüyecek bence yürüteç yürümeyi kolaylastırmıyo her bebeğin gelişimi farklı 😃
Busraaa333 seymabykn oyle canım Kolaylaştırdığını ben de zannetmiyorum ama bir kere yürüteçte gitsin is çok istiyorum ama henüz çözemedi😀