endegerlimoglumm Ugggg evet katılıyorum icmedigim icin de bilemiyorum nasıl bırakamıyorlar acaba. hadi birakmiyosun evde icme demi ben ona da ayri sinir oluyorum ya
Ugggg endegerlimoglumm benimkinin abisi babası evde dolaşarak içiyorlar eve bı gir baca gibi tutuyor .ben ilk evlendigimizde söyledim abin baban gibi bı böyle evde dolasamazsin şimdiden soyliyim iciyorsan sokakta içersin anca diye aşağı iniyor öyle içiyor.
Fatosveaselbebek Gurbetozkan Doğumdan snr bırakırım dediiiii amma bırakmadı çocuğumu kucagıma alıcam ben onu zehirliyemem dedı ama suan sigaradan snr asla alamaz daha çok içmeye basladi hemde
Alpmerve Ugggg bennn İnce çocuk için bıraktım Gerildikce içecem dedi sonrası saç ekimi yaptırdı ve doktor en az 3-4 sene icmeyeceksin nikotin saç çıkarmaz dedi 😂😂😂😂 şimdi olsada içmem diyor
Ugggg Alpmerve isteyince oluyormuş demekki acaba sacmi ektirsem bende ihtiyacı yok ama fazla saç göz çıkarmaz:)
Ugggg Hticeaktass ben o kısır döngüye girdim sevgiliyken dugunde sonra araba alınca sonra çocuk olunca ca ca ca ama bı gidim ilerleme yok
Ugggg kubra_burak bende sinir olmaya başladım ara ara böyle takılıyor kafama bukadar keyfine para harcaması haksızlık degilmi...
Auyrsagsl Ben birakirsan bebek düşünürüm demiştim. Çok şükür bin şükür bıraktı. Tabi onun öncesinde ikna çabalarım hep vardı. Ama bebek en etkilisi ve ciddiydim 😎
Ugggg Auyrsagsl oda işe yaramadı canım ya azaltiyorum diyo ama tam gaz devam bı günde bı paket bitiyor
shrbrk benim ki sigara degil nargile hastasi. disari her cikmasinda nargile iciyor 😂 yeter dedim spermleri öldürüyorsun bak cocugumuz olmuyor dediydim. oyle azaltacam onuda 😂😂
Ugggg shrbrk o daha tehlikeli gerçi hepsi aynı .onuda denedim ama hemen gebe kaldım belki iki üç ay negatif sonu olsaydı ona bağlayıp bırakırdı .
58vildan nişanlıyken bıraktırmıştım 6-7 ay hiç içmedi sonra kardeşiyle sorunlar yaşadı ve başladı çok midemi bulandırıyor sigara kokusu 🤦♀️
Muhkub2016 Ugggg bn her içtipinde syleniyorum ama banamısın demiyor aslında bıraksa bırakıyor ama istemiyor. Bi defa bıraktı 5 ay kadar tekrr başladı. Neymiş arkadaşlarının yanında canı çkiyormuş özrü kabahatinden büyük. Sağlığına zarr gelcek diye korkuyorum parasını geçtim. Günde bir paket hatta bazen dikkat ediyorum biride geçiyor. Bi deri bi kemik yiyor yiyor sigaradan kiloda almıyor 60 kilo adam resmen aynı kilodayız deli oluyorum. Bırakınca 5 kilo almıştı başlar başlamaz geri verdi. Hasta olmuştu ciğerden oyle bırktı düzelince tekrr 😏😖
Ugggg Muhkub2016 aynen öyle koah diye bı hastalık var en çok ondan korkuyorum neden bu kadar sorumsuzluk