asafmomyy Kızlar biz altı aylık olduk ama acemi olduğum için nerden basliycam ne vercem.hic bilmiyorum bana yardımcı olur musunuz ilk olarak ne yapmam lazım
tubanese asafmomyy mevsime uygun sebze tadımlarıyla başlattım 3 gün kuralıyla brokoli havuç patates meyvelerle başlatmayın ilk diyorlar yani çok büyük aksiyonlara girmeyin derim acele etmeden minik minik pütürlü olmasında fayda var
Hazalperi asafmomyy canım instgaramfa bir sürü sayfa var ek gıda anneleri ek gıda tarifleri böyle sayfalara üye ol ozaman baya kolay oluyor
Zlm asafmomyy o Ben sebze açıklamaları ile başlamıştım patates ve havuçla sonra yeniden dediklerimi o karışımın içine ekleyerek verdim zaten ilk başlarda 12 kaşık veriyorsunuz çok bir şey yemiyor eğer şükür gibi olursa korkmayın bu emme refleksi yüzünden oluyor yemek yemeyi bilmiyorlar emeği bildikleri için tükürür gibi oluyor ölürse de kopmuyor mu boğulmamak için yapıyorlar Bir de erken saatlerde vermeye çalışıyorum geç saatlerde verince hazımsızlık oluyor çocuklarda
Nenop Önce mevsim sebzelerinden başlıyorsunuz (kabak, balkabağı,patates, tatlı patates, havuç gibi) daha sonra yoğurt en son meyve veriliyor.