hemsire09 Birprensbirprensesannesi rahatsız edecek bir şeyi yok telin ben 16 ay telliydim çıktıktan sonra daha çok garip geldi dişlerim o kadar alışıyorsunuz tele ilk takıldığı hafta çok zor geçiyor sonra alışıyorsunuz
Mabelle Birprensbirprensesannesi zamanında sevgilim yani şuan ki kocam rahatsız olmadı yanı hiç aksine hoşuna gitmişti dümdüz dişlerim olucak diye birde parasıda ondan çıkmadı bekarken yaptırdığım için 😂
AyazMerve Birprensbirprensesannesi bekarken taktırdım diş teliyle evlenip çocuk da doğurdum hala ağzımda🤣🤣
Tr6615 Haftaya dış telim takılacakti ama sağ elim yandı biraz erteleticem, vallahi ağrı sızı benim için sorun değil görünüş olarakta beni rahatsız etmez bakalim 🙂
Birprensbirprensesannesi Tr6615 bende istyorum taktırmak ama eşim falan rahatsız olurmu diye dusundum
Tr6615 Birprensbirprensesannesi Yani ben eşimle konuşarak karar verdim o da saygı duydu zaten böyle şeylere çok karışmaz benim 1 sene durucak zaman su gibi zaten 🤷🏻🙂
JackDaniels Birprensbirprensesannesi Bekarken taktırmıştım 2.5 sene durmuştu estetik açıdan harika harika harika!!! Bir an önce taktırın sonuç çok güzel oluyor😍
Maviskizimm Birprensbirprensesannesi ben taktırdım evliyken hiçbir rahatsızlığı olmadı içiniz rahat olsun