Busra-23 Kızlar iki buçuk aylık 35 haftalık doğan bebeğime aptamil kullanıyorum fakat çok gaz yapıyor sizce hangi mama ile devam etmeliyim hem gaz hem gelişim kalite açısından
Mavis72 Busra-23 bende hipp öneririm, combiotic olan sindirimi kolay. Fazla tok tutmuyor bu yüzden ama güzel bi mama
durupelin Busra-23 evolvia öneririm 4 mama değiştirmiş biri olarak çocuk kakasini yapmaya başladı gaz sancısı azaldi
Cnmkzm HiPP tavsiye ederim biz HiPP kullanıyoruz kilo alımı güzel başta yaramıyor sandım çok sık acıkmıştı ama yarıyormuş kabız ishal sorunu olmadı
hanifedog aslında rahat sindirilen bir mamadır ama bazı bebeklerde ilk aylarda anne sütü de mama da alsalar gaz oluyor maalesef. conformil diye bir çeşidi var gazlı bebekler için onu kullanabilirsiniz.
Yusuf_Talhanin_annesi Busra-23 benimki de 2 buçuk aylık 35 haftalık doğdu (34+5) aynen aptamil bizde de çok gaz yapıyordu 1 aydır hipp kullanıyorum 3 saate bir acıkıyor ama çok memnunum
Ada_Su21 Busra-23 Canım bende biçok mamayı denedm ama kızıma gelmedi en son Holle mamayı denedim kızım sewerek içiyo gaz kabızlık vb. birşeyle karşılaşmadım. E bebekte war bakabilrsn.