Irmakprensesinannesi Tugbad mama kuru deil o da suyla yapılıyor ve bebeğin şu ihtiyacı vitamin herseyi karşılıyor zatn benim kızım mem ve mama büyüdü dokrpumuz ek gıdaya geçene asla vermiyorsunuz demişti şuan artık 9 ay 6 gunlugguz veriyorum tabi o ayrida
Rumeysa28 Irmakprensesinannesi tamam da ben post sahibiyle konuşuyorum üst alınma neden??? O kadar mı yanlız birisiniz sizle muhattap olmayan birisiyle konuşma çabası içerisindesiniz
Deletedmom_33 Yorum yapanlar için teşekkürler günde 1 çay kaşığı ile vermeye başladım. Doktoruma sorarım yine 4.ayda ona göre arttırır veya keserim
Elfvli Deletedmom_33 3.cocugumu büyütüyorum. 3 çocuğuma da şu vermedim. Gitmiş oldugumuz hiçbir doktor da ver demedi. O yuzden verilmeli yada verilmemeli tartışmasına girmiyorum. Ama anne sütü yada mama farketmeksizin su verilmesine gere yok diye biliyorum. Suan 3. Kizim 3 aylik oldu hiç su vermedim.
Balkuzusu2 Deletedmom_33 su vermenin mamayla alaşağı yok ben emziriyordum çocuk doktorumuz ara da bir su ver dedi ama mama veriyorsaniz arkasına verin mama su ihtiyacını karşılamıyor anne sütü karşılıyor ama mama karsilamiyor
Luziaa Ben hep verdim 1-2 çay kaşığı sudan ne olacak ki? Şuan 3 ay 7 günlük bazen dudağını ıslatmak için veriyorum kendi isteyerek içiyor.
ftmgz Deletedmom_33 su zehirlenmesi mamaya fazladan su ekleyınce olan bir durum ölçüsü de yapıyorsanız vermekten korkmayın
Esila001 Deletedmom_33 doğduğundan beri veriyorum ben sudan zarar gelmez ama şöyle söyleyeyim mamasını verdikten sonra 10 dk falan geçsin öyle verin suyu ben sürekli verdim kizim 2 yaşında şuan doktorunuzla vermemi istemişti bizimkide 1 aylıkken başladı mamaya
nelmali Deletedmom_33 sadece memeyle beslendi su vermedim çoğunlukla katı beslenme oncesi ama bazı günler sebepsiz aşırı huysuzluğu oluyordu 1 2 cay kaşığı su veriyordum normale dönüyordu
Bilgeliya Deletedmom_33 aaa öyle mi onu hiç bilmiyordum. Bı arastirayim bakym. Hazır su için de geçerli mi acaba
Bilgeliya Deletedmom_33 cnm okudum aşırı miktarda su verilmesiyle oluyrms. Sen sadece bir çay kaşığı verecksn zaten bilemdn 2 çay kaşığı. Çok vermeycksn ki midesi suyla dolmasn emsn