Neslay_fel Arkadaşlar 13 günlük bebeğim var D vitamini başlamamız gerekiyor fakat sağlık ocağının verdiği devit 3 kullanmak istemiyorum. İçeriğine güvendiğiniz doktorunuzun tavsiye ettiği d vitamini ismi önerebilir misiniz?
sevim_kos Neslay_fel bize doktorumuz demiri sağlık ocağının verdiğini kullanma ama d vitaminini kullanabilirsin onun da içeriği temiz dedi. Ben yine de eşime eczaneden al içeri en temiz olanı iste dedim. Sağlık ocağının verdiğinden vermişler 😄 d-vit3 bahsettiğim ilaç
Miamyworld Kızlar ocean in d vitamini değeri yeterli olmadığından doktorumuz 1 yaşını doldurduktan sonra ocean a geçin dedi bilginiz olsun
Mbebeh Hemsireanneninbiri Merhaba birşey sorabilir miyim? 11 aylık bnm kızım biz hep 400′ luk kullandık Acaba artırmamız mi gerekiyordu ki ? Bilginiz varsa beni aydınlatırsanız sevinirim teşekkürler 🥰
Neslay_fel Metehan09 duymamıştım bu vitamini hiç araştıracağım teşekkür ederim . Doktor önerisi mi kendiniz mi araştırıp tercih ettiniz?
Babykaraniko Bana sağlık ocağı monovit d vermişti ben değiştirip devit 3yada ocean a geçmeyi düşünüyorum
ozlemmmalpkaan Neslay_fel kac damla veriyorsunu d vitamini bana kaşıkla vericeksen 5 damla ver dediler