gnc15 https://resimyukle.io/r/72KYLS72wK kızlar oğlum 1 ay 24 günlük bu emziği alsam sıkıntı olur mu ??
yektasmom 0-6 ay yazıyor alabilirsiniz tabiki ama bebeklerin hangi emziği kabul edeceği belli olmuyor hiç bi deneyin
Irmakprensesinannesi gnc15 philips avent air night damaksiz emzik tek geçerim kızımın tek tuttuğu emzik
gnc15 Kızlar şuan bütçem yok haftaya alabilirim anca şuan için geçici sıkıntı olur mu damaklı emzik kullanmak
BuseBlt gnc15 damaklilar daha iyi diye biliyorum ben, benim bebeğim de damaklı tutuyor, 2 hafta önce avent aldım onu tutmadı mesela.
Irmakprensesinannesi gnc15 vqlla bebeklerin hangi emzigi tutacağı hiç belli olmuyor gnlde o yüzden değişiyor ben bir ton emzik denedim hiç biri ni tutmadı mesela sadece philipsjni ki tuttu onu kızm 2.5 aylikti tuttugunda
Irmakprensesinannesi BuseBlt benim kızımda tam tersi hiç bir damkli emzigi tutmadı atti hep doğduğundan beri sadece damaksiz philips emzigini tuttu
gnc15 BuseBlt yorumlara baktım da genelde yenidoğanlara damaklı vermeyin diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum