Ervaserra1 Bir haftadır ağlama krizleri birtek sabah uyyyor akşama kadar sallıyorum huysuz uyumuyor uykusunda aglıyo nenyapcagımı şasırdım internetten hamak beşik gibi bişey sipariş ettim durmuyor durmuyor 😰😰😰
salakmisincemilee Ervaserra1 sabır kardeşim çok zor biliyorum ama geçecek geçtikten sonra sana arkadaş gibi oluyor uykusundan uyandırıp oynamamak için zor tutuyorum kendimi 🤗
PrensinAnnesi2021 Ervaserra1 en zor ataklardan biri o bence. Ne uyur ne yer. Cok ağlıyordum meme reddi vardı ayrıca mama da içmiyordu biberon tutmuyordu uyumuyordu. Ama geciyor sabredin . Gerekirse kucağınızda uyutun . Emiyorsa memede kalsin. Yeterki sakinleşsin
DemetF Ervaserra1 canm biz 3 bucuk aylikken basladik 4 ay 6 gunluguz hala devam ediyor yani 1 ayi buluyor en uzun atak donemiymis
Annenazz Ervaserra1 hiçbirinde durmuyor benimki mama da yemiyor. Bağırıyor , ağlıyor uyumuyor. 35 gün sürüyor diyorlar ama ben hastalanacağım artık
Ervaserra1 PrensinAnnesi2021 memeyi bıraktı zaten yaklaşınca kıyamet kopuyo uykulu alıyor bazen ne kadar sürer acaba .
Ervaserra1 PrensinAnnesi2021 akşamları ağlama krizine giriyo eşimle battaniyede tutup sallıyoruz . Sonra uyuyo hali kalmıyo
PrensinAnnesi2021 Ervaserra1 suresini unutmusum bende minimum 3 hafta vardır ama. Harika haftalar uygulamasını almistim herseyi ordan takip ediyorum cok işime yaradı
Ervaserra1 DemetF bizim 4 aylık olmamıza 3 gün var 1 haftadır böyle .atak takvimine baktım daha 25 gün var diyor 🥴🥴 peki şiddeti gün geçtikçe azalıyormu
Ervaserra1 Annenazz mama bizimkide ağlrken asla ağzına almıyo aç olsada .uyutunca sersemleyince alıyor.sizin kaç gün oldu
Annenazz Ervaserra1 3 ay 19 günlük uyuyunca da ağzını kilit ediyor resmen . Zar zor veriyorum. Bugün üç kez yedi ya şaka gibi
Kuzeysmommmmm 3 ay 18 günlük benim oğlum atak başlamış mıdır? Ağlama krizleri uykuya direnme, sürekli emmek isteme vs. Uyuyacağını anladığında krize giriyo daha 4 aylık olmadık ama bi yeri falan mı ağrıyo diye de düşünmeden edemiyorum